miércoles, 22 de marzo de 2017

DIA AMB ROCAMBOLESC TEATRE I LA ONGDIA AMB ROCAMBOLESC
TEATRE


  • Hui han vingut unes persones de la companyia Rocambolesc Teatre i han passat una estona amb nosaltres. Em fet activitats relacionades amb l’exposició que van poder disfrutar fa dues setmanes.


Primer, per a un ‘escalfament’ ens em possat en cercle i, seguint unes consignes em caminat per tot l’espai. Les consignes que vam seguir van a ser les següents:
  • Si ell donava una palmada nosaltres teníem que saltar.
  • Si donava dos ens teníem que tirar a terra y després alçar- nos.
  • A més, va afegir diferents velocitats: Piano(lento), mezzo(normal) y forte(ràpid si mal no recorde).


Després vam agafar una parella per a fer un exercici de confianza: u feia de guia i l’altre seguia les indicacions d’aquest.
Algunes persones ho van interpretar com a opressor i oprimit.  
Hi havia diferencia d’opinions: moltes persones sentien por, altres responsabilitat, poder, etc.


A continuació, en grups van idear una figura representant alguna cosa que tinguera relació amb la opressió o el que van veure dies atrás.
El meu grup va representar un mur(Rocío, Fidel i Sara) en el qual a un costat es trobaven uns guardias(Joana i Melcior) que feien gests de superba i a l’altre una persona arrossegant- se(jo) intentant alcançar el mur, intentant escapar.


Finalment, amb els mateixos grups, tenint com a referencia un full amb un text que parlava sobre el fet de que es feien murs il·legals murs que inclós passaven pels camps de cultiu de Cisjordania. Amb aquesta idea nosaltres vam representar con una especie de tractor que arrasava un camp de cultiu mentres que un pare i una filla mentre treballaven la terra; açò es vist per altres persones i feien cara de por, de desesperació, ja que el pare no s’adonava de que aquell tractor volía destruir tot allò que ell havia treballat pero a fer un mur.OPINIÓ PERSONAL


M’agradat l’activitat, ha sigut entretinguda i divertida i no s’ha fet avorrida.
L’activitat que més m’ha agradat va ser l’exercici de confianza, sobretot quan era jo la que era guiada, ha sigut relaxant encara que algunes vegades sentia tensió perquè es confús ver tants de ombres, ja que penses que et vas a xocar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario